Vi er din autoriserede kloakmester

WOLF VVS ApS er autoriseret kloakmester, og vi varetager forskellige kloakopgaver på Amager, Frederiksberg, Østerbro samt resten af København og Nordsjælland. Vi udfører blandt andet kloakarbejde inden for etablering. renovering, TV-inspektion og service af kloakker.

Vi afhjælper dit problem

Hvis du oplever problemer med din kloak, kommer vi ud og afhjælper problemet. Hvis din faldstamme, gulvafløb eller andet er tilstoppet, kommer vi ud og renser det, så det ikke medfører skader i kloakrørene. Hvis skaden er sket, kan vi med vores TV-inspektion hurtigt lokalisere skaden, da kameraet til TV-inspektionen føres direkte ind i kloakken.

Med vores erfaring inden for kloakarbejde, kan vi hjælpe dig med både fejl og skader på kloakken, så disse kan udbedres, inden de bliver større og mere omfattende. Derudover har vi også meget erfaring med etablering af nye kloakanlæg, samt andre opgaver i kælderen for at sikre mod fugt og oversvømmelse, så som omfangsdræn og højvandslukke

Hos WOLF VVS ApS er vi meget pligtopfyldende, og det er derfor vigtigt for os, at kunden altid får den rette løsning, når vi skal udføre diverse opgaver inden for kloakker og kældere.

Akut kloakservice

Hvis der opstår et akut problem med din kloak, står vi klar til at hjælpe, også udenfor normal åbningstid. Ved akut kloakservice kan du kontakte os på telefon 40 25 26 97. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din situation er akut, er du velkommen til at kontakte os.​

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

WOLF VVS ApS

Dirchsvej 25
2300 København S

Telefon: 40 25 26 97

E-mail: kurt@wolfvvs.dk


CVR: 29193703

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25

2300 København S​

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af