Energioptimering af din varmekilde

Kunne du tænke dig at spare penge på dine varmeregninger, og ønsker du samtidig at gøre noget godt for miljøet? Så er du kommet til det rette sted.

Hos WOLF VVS ApS er vi eksperter i energioptimering. Vi kan både hjælpe med at energioptimere villaen, den lille ejendom og den helt store beboelsesejendom, hvad enten det er på Amager, i Birkerød, Holte eller et helt fjerde sted. Vi tilbyder energirådgivning og energioptimering i hele København og Nordsjælland, herunder også i Hellerup, Lyngby og omegn.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering handler i korte træk om de forskellige tiltag og forbedringer, der kan reducere dit energiforbrug og dermed give dig en økonomisk besparelse samtidig med at gavne miljøet.

Spar penge på dit varmeanlæg

Vi har tilknyttet en bygningsingeniør med speciale i lavtemperaturdrift af varmeanlæg. Denne metode er optimal for ældre bygninger og bygninger med ældre fjernvarmeanlæg. Med metoden kan du opnå en effektiv energioptimering af varmen uden at skulle installere et nyt anlæg. Samtidig vil energien blive brugt på en mere økonomisk og miljøvenlig måde.

Du kan spare penge i form af de bonusser, der opnås på fjernvarmeregningen, da du vil levere returvarmen tilbage til fjernvarmeudbyderen med en meget lavere temperatur.

Vi kan også udføre service på dit fjernvarmeanlæg og komme med gode råd og forslag til, hvordan du kan opnå energioptimering af det gamle såvel som det nyere fjernvarmeanlæg.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne i din bolig

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe netop dig og dit hus eller din ejendom med energioptimering af varmekilden, og hvad du har af muligheder for tilskud. Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 40 25 26 97 eller du kan skrive til vores e-mail kurt@wolfvvs.dk.

Vi kører alle vegne – du kan både finde os på Amager, i København og i Nordsjælland.​

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej