Varmeanlæg

Skal du have et nyt varmeanlæg?

Hvis dit varmeanlæg ikke fungerer optimalt, så tager det oftest længere tid, før din bolig er opvarmet. 

Hvis du oplever, at temperaturen i din bolig bliver koldere, er det en god ide at aflæse din varmeregning, da et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. 

Hvis dit varmesystem er ineffektiv, er det en god ide at investere i et nyt varmeanlæg.

Grundig gennemgang af dit varmeanlæg

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering samt opsætning af nye varmeinstallationer.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.​

Kontakt os og hør nærmere

Hvis du gerne vil investere i et nyt centralvarmeanlæg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97

Vi står klar til at rådgive vores kunder i Nordsjælland og i København, heriblandt på Amager, Frederiksberg og Østerbro, så de får den bedste løsning. Et effektivt varmesystem gavner både din trivsel men også din pengepung.

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

​​​Kontakt wolf vvs i dag​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

stottelogo   vistoetter

Medlem af