Varmeanlæg

Skal du have et nyt varmeanlæg?

Hvis dit varmeanlæg ikke fungerer optimalt, så tager det oftest længere tid, før din bolig er opvarmet. Hvis du oplever, at temperaturen i din bolig bliver koldere, er det en god ide at aflæse din varmeregning, da et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Hvis dit varmesystem er ineffektiv, er det en god ide at investere i et nyt varmeanlæg.

Grundig gennemgang af dit varmeanlæg

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering samt opsætning af nye varmeinstallationer.


​Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Kontakt os og hør nærmere

Hvis du gerne vil investere i et nyt centralvarmeanlæg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97. Vi står klar til at rådgive vores kunder i Nordsjælland og i København, heriblandt på Amager, Frederiksberg og Østerbro, så de får den bedste løsning. Et effektivt varmesystem gavner både din trivsel men også din pengepung.

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
​2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af