Fjernvarme

Opvarm din bolig billigere med fjernvarme

Hvis din bolig i dag opvarmes med gas, olie eller el, kan du med fordel skifte til et fjernvarmeanlæg, da det er en billigere opvarmningskilde. Vi vejleder og rådgiver gerne vores kunder, så de får den bedste løsning, som matcher deres behov. Hos WOLF VVS ApS har vi flere års erfaring, og vi er meget professionelle i vores arbejde. Vi har et tæt samarbejde med Hofor, som er Hovedstadsområdets Forsyningsselskab.

Fjernvarme i ejerforeninger

Hvis vi installerer fjernvarme i en andels- eller ejerforening, laver vi også en serviceordning med foreningen, så vi kommer forbi otte gange om året, hvor vi gennemgår og servicerer fjernevarmeanlægget.

Fjernvarme hos private

Vi installerer også fjernvarme hos private og rådgiver i, hvordan de skal vedligeholde anlægget. Derudover kan vi indgå en aftale med kunden om et årligt vvs tjek på fjernvarmen, hvor vi kontrollerer, om anlægget kører, som det skal.

Kontakt os for nærmere information

Hvis du har brug for nærmere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97. Vi har hjulpet mange andels- og ejerforeninger samt erhverv og private i Nordsjælland og i København, heriblandt på Amager, Frederiksberg og Østerbro, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

WOLF VVS ApS

Dirchsvej 25
2300 København S

Telefon: 40 25 26 97

E-mail: kurt@wolfvvs.dk


CVR: 29193703

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25

2300 København S​

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af