Firmaprofil

Wolf VVS besidder kompetence til at udføre såvel traditionelle som avancerede og komplekse vvs installationstekniske anlæg – og alt arbejde udføres med den overordnede målsætning, at leve op til tidens krav om miljørigtige installationer og energiforsyning.

Wolf vvs udfører tagarbejde, både de traditionelle og specielle i materialerne zink, kobber, aluminium, skifereternit og naturskifer.

Wolf vvs løser alle typer opgaver både store og små - for private såvel som indenfor industrien og specielle anlæg.

Wolf vvs kan tilbyde erfarne og veluddannede fagfolk. Vi sætter en ære i at efterlade et veloverstået stykke arbejde i pæn og rydelig stand. Støvsugeren er et af vores værktøjer i bilerne på lige fod med rørtangen.

Wolf vvs holder til på Amager Landevej 173. Her kan vi tilbyde vores kunder inspiration i vores udstillingslokaler, hvor fra vi sælger interiør og livsstil i en romantisk og lidt rå skandinavisk og fransk stil. Vi fører et udvalg af kendte mærker, som kan være med til at give køkken, bad, bolig og have en personlig atmosfære.

Vi hjælper med kloakken, omfangsdræn, fjernvarme, varmeanlæg, faldstammer, højvandslukke, tagarbejde og forsikringsskader.

Firmainfo

​Wolf VVS ApS

CVR: 29193703

Adresse

​Dirchsvej 25

2300 København S