Vi udfører forskellige opgaver inden for tagarbejde

Et godt tag er et smukt tag, der holder tæt. Hos WOLF VVS ApS er tagarbejde et af vores specialer. Vi rådgiver altid vores kunder, så de får den rette løsning, ligegyldigt om taget skal skiftes eller renoveres. Hvis du skal have nyt tag, lægger vi både naturskifertag og eternitskifertag på. 

I forbindelse med renoveringen står vi blandt andet for rensning af tagrender, opsætning og renovering af kviste og tagrender, laver inddækninger samt meget mere.

Professionel partner til tagarbejde

WOLF VVS ApS er din professionelle partner, der fokuserer på kvalitet i alle typer tagarbejde. Vi løser alle slags opgaver for både private, erhverv samt ejerforeninger.

Husk, at en grundig gennemgang af dit tag sikrer, at små skader opdages, før det bliver en stor sag for din økonomi.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på frostskader og holder ekstra øje med tagrenderne om efteråret, så de renses i tide før skaden sker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du skal have udført noget tagarbejde, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står også klar til at vejlede dig i hvilken løsning, der vil være bedst for dig. 

Du kan kontakte os på telefon 40 25 26 97 allerede i dag, så kommer vi gerne forbi områderne omkring Amager, Frederiksberg og Østerbro i København samt i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.​

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

WOLF VVS ApS

Dirchsvej 25
2300 København S

Telefon: 40 25 26 97

E-mail: kurt@wolfvvs.dk


CVR: 29193703

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25

2300 København S​

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af