Corporate Social Responsibility (CSR)

Hos Wolf VVS ønsker vi at tage et samfunds- og miljøansvar. Det er en af vores kerneværdier, at vi altid yder en god service for vores kunder og samtidig tager ansvar for miljøet og det omgivende samfund. Derfor har vi udvalgt nogle fokusområder, hvor vi mener at kunne gøre en forskel.

Socialt ansvar:

I Wolf VVS tror vi på, at vi skal tage ansvar, når vi kan. Derfor har vi støttet forskellige projekter igennem årene. I år har vi bl.a. valgt at være bidragsydere til Kræftens Bekæmpelse & Dansk Handicap Idrætsforbund, herunder den danske deltagelse i Paralympiske lege i Tokyo 2020.

Vi er af den overbevisning, at vi skal løfte, i samlet flok. For nogle mennesker, kan hverdagen været præget af sygdom eller andre begrænsninger, og vi i Wolf VVS, vil gerne hjælpe dem der kan bruge en ekstra hånd. Derfor har vi valgt at, vi i år støtter disse formål.

Endvidere vil vi gerne give en mere håndgribelig håndsrækning. Derfor tager vi praktikanter på særlige vilkår, herunder utilpassede unge og andre, der har behov for jobprøvning.

Miljø:

Vi er uddannet og certificeret specialister og vi rådgiver altid vores kunder i økonomiske, miljørigtige og bæredygtige løsninger. Vi har altid kunden i fokus, og rådgiver altid ud fra kundens behov. Vi vælger så vidt muligt at benytte materialer, som har miljøcertificering og som lever op til miljørigtige og energivenlige foranstaltninger.

Vi er opmærksomme på at reducere vores ressourceforbrug. Endvidere er vi konstant bevidste på at gøre de små, men vigtige ting i hverdagen, såsom fx at sortere affald, kun printe når det er nødvendigt og benytte el spare-pærer.

Vi er Wolf VVS bevidste om at tage ansvar for miljøet og hinanden. 

Håndværkets Ankenævn

​​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Håndværkets Ankenævn.

Telefon: 70 20 25 37

mail: info@hvanke.dk

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej