Nyt badeværelse med produkter der sparer på vand og energi

Drømmer du om et nyt badeværelse i Birkerød, Holte eller måske på Amager? Så står vi hos WOLF VVS ApS klar til at hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af nye badeværelser, og vi kører blandt andet ud til kunder i Hellerup, Lyngby og resten af Nordsjælland samt i hele København.

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du kan være sikker på at få lige netop den løsning, der passer til din smag og din bolig. Vi kan levere produkter, der sparer på både vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten.

Lad os stå for din totalentreprise

Hos WOLF VVS ApS kan vi klare alle opgaverne, hvis du kunne tænke dig et helt nyt badeværelse. Du slipper med andre ord for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere og at have en række forskellige kontaktpersoner. I stedet for står vi for hele projektet, og du behøver kun at forholde dig til én kontaktperson.

HVAD KOSTER ET NYT BADEVÆRELSE?

Vores priser på et nyt badeværelse afhænger i høj grad af, hvor omfattende din opgave er, og hvor stort dit badeværelse er eller skal være. Vi kan f.eks. foretage en gennemgribende badeværelsesrenovering, eller vi kan udvide et lille badeværelse til et større. Vi kan også bygge et ekstra badeværelse til din bygning.

Mulighederne er uendelige, når det kommer til henholdsvis renovering af badeværelse og etableringen af et helt nyt, og vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for inspiration.

Vi udarbejder med glæde et billigt tilbud til dig med en god pris pr. m2, samtidig med at kvaliteten er i top.

Du skal bare ringe til os på telefon 40 25 26 97, men du kan også skrive til vores e-mail kurt@wolfvvs.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi kører alle vegne – fra Amager til hele København og Nordsjælland.

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej