Højvandslukke sikrer mod oversvømmelse i kælderen

Oplever du til tider, at din kælder er fyldt med vand, og ønsker du at undgå oversvømmelse, så skal du investere i et højvandslukke. Den har til formål at forhindre, at kloakvandet løber baglæns og derved kommer op igennem kælderafløbet.

Problemet med overskydende vand i kloakkerne sker oftest i forbindelse med et kraftigt skybrud. Når kloaksystemet ikke kan nå at lede vandet væk, er det, at oversvømmelserne kan opstå. Dette kan dog undgås ved at få monteret et højvandslukke.

Få installeret et automatisk højvandslukke

Hos WOLF VVS ApS tilbyder vi installation af et automatisk højvandslukke til en fordelagtig pris hos kunder i Lyngby, Hellerup, Birkerød og Holte samt resten af Nordsjælland, og vi kører også gerne ud til kunder i hele København.

Det automatiske højvandslukke kan selv registrere det vand, der løber tilbage i afløbet fra din brønd. Hvis højvandslukkeret registrerer tilbageløbende vand, lukker det automatisk til, og dermed mindskes risikoen for oversvømmelse i kælderen. 

Hvis du tager væk fra din bolig i en længere periode, kan du med fordel manuelt lukke for dit højvandslukke, så du er sikker på, at der ikke trænger vand op fra din kloak.

Vi står klar til at løse problemet

Hvis du først har prøvet at have en oversvømmelse i kælderen, har du helt sikkert ikke lyst til at prøve det igen. 

Oplever du fugt i kælderen, kan vi også nedgrave omfangsdræn. Derudover har vi også kompetencerne til at kunne hjælpe dig med kloakarbejde.

Uanset hvilken løsning du har brug for, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97 eller e-mail kurt@wolfvvs.dk for et uforpligtende tilbud.

Hos WOLF VVS ApS står vi klar til at hjælpe vores kunder. Vi kører alle vegne – f.eks. på Amager, i København og i Nordsjælland.

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej