Forsikringsskade

Har du en forsikringsskade?

Hos WOLF VVS ApS hjælper vi både private, virksomheder og ejerforeninger med at udbedre forsikringsskader. 

Vi har mange års erfaring med at udbedre diverse VVS skader. 

Vi tager os oftest af skader, der omhandler brud på vandrør eller andre vandskader, skader på kloak samt stormskader. I nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger skaden inden vi påbegynder arbejdet, så vi kan få et overblik over skadens omfang.

Hvis uheldet er ude så kontakt os

Hvis du har været udsat for en vandskade eller en skade i forbindelse med kloakken, rykker vi hurtigt ud og tager os af skaden.

​Vi har stor erfaring med forsikringsskader i områderne omkring Amager, Frederiksberg og Østerbro i København og i Nordsjælland. 

Hvis du har en skade, kan du kontakte os på telefon 40 25 26 97, og så kommer vi ud hurtigst muligt, og giver et bud på hvad der skal laves.

Ved akut hjælp skal du også kontakte os på telefon 40 25 26 97.

Hvad dækker forsikringsselskabet?

Hvis du er i tvivl om dit forsikringsselskab dækker skaderne, skal du selv kontakte dem. Det kan være meget individuelt, hvad ens forsikringer dækker, så derfor er det altid en god ide at tage kontakt til forsikringsselskabet. 

​​​Kontakt wolf vvs i dag​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

stottelogo   vistoetter

Medlem af