FjR-ordning

​FjR-ordningen er en landsdækkende kvalitetssikret serviceordning for fjernvarme.

Det officielle navn for denne ordning er "Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører" - forkortet FjR-ordningen. 

Brancheorganisationerne Tekniq, DS Håndværk & Industri og Dansk Fjernvarme gik i foråret 2005 sammen med Teknologisk Institut om at etablere denne serviceordning for fjernvarme.


FjR-Ordningen indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til selve arbejdet. Arbejdet kan kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme, og denne ekspertise har WOLF VVS ApS.

Arbejdet omfatter et hovedeftersyn, som foretages ca. hvert 6. år med en nøje gennemgang af alle installationer hos den enkelte kunde, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Hertil kommer et servicetjek ca. hvert 2.år på fjernvarmeanlæggets driftstilstand og funktion.

Generel energirådgivning er også en naturlig del af den servicepakke, du som kunde vil få tilbudt.​

​​​Kontakt wolf vvs i dag​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

stottelogo   vistoetter

Medlem af