Kloakrenovering og udskiftning af gamle faldstammer

Skal du have udskiftet faldstammen i din bygning i Holte, Hellerup, Lyngby eller Birkerød? Hos WOLF VVS ApS på Amager har vi mange års erfaring med kloakrenovering og udskiftning af gamle faldstammer, som vi foretager i villaer samt andels- og ejerforeninger i København og hele Nordsjælland. Hvis du skal bygge nyt, kommer vi også gerne og installerer nye faldstammer.

En faldstamme er et lodret afløbsrør, som findes i boliger med flere etager, hvor der er køkken og bad flere steder end i stueetagen. Det er faldstammen, der sørger for at transportere spildevandet til bygningens kloak.

Hvorfor skal du skifte din faldstamme?

Det er en rigtig god ide, at du løbende får tjekket din faldstamme, da det både kan blive dyrt og være en svær opgave, hvis den først går til. Det er derfor en god ide, at du indimellem får foretaget en grundig rensning af faldstammen og afløbet, så ingen af delene stopper til. 

Hvis du oplever, at din faldstamme er blevet utæt, kommer vi gerne ud og ser på problemet. Som kloakmester har vi kompetencerne til at udføre kloakrenovering, og vi tjekker altid op på skaderne, så der ikke på et senere tidspunkt kommer en vandskade i din bolig.

Kontakt os og hør mere om nye faldstammer og kloakrenovering

Har du behov for at høre nærmere om vores arbejde i forbindelse med kloakrenovering eller udskiftning af faldstammer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97 eller e-mail kurt@wolfvvs.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi kører alle steder – Amager, København og Nordsjælland.

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej