VVS Arbejde - Autoriseret kvalitets arbejde

Hos WOLF VVS ApS har vi mange års erfaring inden for VVS-branchen. 

Vi løser en lang række forskellige opgaver, og vores kernekompetencer er blandt andet inden for vand, varme, sanitet og kloakarbejde. Desuden varetager vi udskiftning af faldstammer, renovering af varmeanlæg, installering af pumper samt forskønnelse af badeværelser og køkkener.

Få professionel rådgivning

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med professionel rådgivning. Inden arbejdet påbegyndes giver vi gerne kunden gode råd og en samlet pris på arbejdet. 

Derudover bliver arbejdet altid udført af de bedste fagfolk, så kvaliteten altid er i top. Vi sætter en ære i at levere det færdige arbejde til tiden, samtidig med at det opfylder kundens ønsker og behov. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Få udført vvs-arbejde

Hos WOLF VVS ApS håndterer vi alt fra simple til avancerede opgaver. 

I de fleste tilfælde leverer vi alt materiale til VVS-arbejdet, men du er også velkommen til selv at skaffe nogle materialer.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97 for et uforpligtende tilbud. Hos WOLF VVS ApS udfører vi vvs-arbejde for både andels- og ejerforeninger, erhvervsfirmaer samt private og vi har kunder i hele Københavnsområdet, heriblandt Amager, Frederiksberg og Østerbro samt i Nordsjælland. 

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
​2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af