Firmaprofil

WOLF VVS ApS er en familiedrevet virksomhed med håndplukkede medarbejdere. Vi er både et autoriseret kloak- og vvsfirma med mange års erfaring.

Vi udfører traditionelle såvel som avancerede og komplekse vvsinstallationstekniske anlæg – og altid med den målsætning at leve op til tidens krav om miljørigtige installationer og energiforsyning.​

WOLF VVS ApS tilbyder erfarne og veluddannede fagfolk, og vi sætter en ære i at efterlade et veloverstået stykke arbejde i pæn og rydelig stand. Støvsugeren er derfor et af vores værktøjer i bilerne på lige fod med rørtangen.

Wolf vvs udfører tagarbejde, både de traditionelle og specielle i materialerne zink, kobber, aluminium, skifereternit og naturskifer.

WOLF VVS ApS løser alle typer opgaver både store og små - for private boligejere, boligforeninger såvel som indenfor industrien og specielle anlæg.

WOLF VVS ApS holder til på Amager Landevej 173.

Her kan vi tilbyde vores kunder inspiration i vores udstillingslokaler, hvor du kan se vores forskellige varmeanlæg i aktion. I huset sælges desuden også interiør og livsstil i en romantisk og lidt rå skandinavisk og fransk stil. Vi fører et udvalg af kendte mærker, som kan være med til at give køkken, bad, bolig og have en personlig atmosfære.

Vi hjælper med kloakken, omfangsdræn, fjernvarme, varmeanlæg, faldstammer, højvandslukke, tagarbejde og forsikringsskader

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej