Kloakmester udfører autoriseret kloakarbejde

WOLF VVS ApS er autoriseret kloakmester, og vi varetager forskellige kloakopgaver på i Holte, Birkerød, på Amager samt resten af København og Nordsjælland. 

Vi udfører blandt andet kloakarbejde til konkurrencedygtige priser i forbindelse med:

  • Etablering
  • Renovering
  • TV-inspektion
  • Kloakservice​.

Vi løser dit kloakproblem

Hvis du oplever problemer med din kloak, kommer vi ud og afhjælper problemet. Hvis din faldstamme, gulvafløb eller andet er tilstoppet, kommer vi ud og renser det, så det ikke medfører skader i kloakrørene. Hvis skaden er sket, kan vi med TV-inspektion hurtigt lokalisere skaden, da kameraet til TV-inspektionen føres direkte ind i kloakken.

Med vores erfaring som kloakmester kan vi hjælpe dig med både fejl og skader på kloakken, så disse kan udbedres, inden de bliver større og mere omfattende. Derudover har vi også meget erfaring med etablering af nye kloakanlæg, samt andre opgaver i kælderen for at sikre mod fugt og oversvømmelse, så som omfangsdræn og højvandslukke.

Hos WOLF VVS ApS er vi meget pligtopfyldende, og det er derfor vigtigt for os, at kunden altid får den rette løsning, når vi skal udføre diverse opgaver inden for kloakker og kældere.

Har du akut brug for en kloakmester? Kontakt os

Hvis der opstår et akut problem med din kloak, står vi klar til at hjælpe, også udenfor normal åbningstid. 

Ved akut kloakservice kan du kontakte vores kloakmester på telefon 40 25 26 97. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din situation er akut, er du velkommen til at kontakte os.​ 

Du kan også skrive til vores e-mail kurt@wolfvvs.dk​.​

​​​Kontakt wolf vvs i dag​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

stottelogo   vistoetter

Medlem af