Rottespærre i kloak til bekæmpelse af rotter

Skal du bruge en rottespærre? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos Wolf VVS tilbyder vi montering af rottespærre i kloak og rør, og vi har især hjulpet mange kunder fra Amager, København og Nordsjælland. Vi kan altså være behjælpelige, når det kommer til rottesikring, da vi har mange års erfaring med rottebekæmpelse. Vi er udmærket klar over, at rotter i kloak er et problem, ingen ønsker sig. Derfor er vi de rette at kontakte, hvis du skal have hjælp til bekæmpelse af rotter, og hos os er du garanteret de bedste priser.

Vi er en autoriseret kloakmester og kan derfor varetage mange forskelligartede opgaver inden for dette felt. Vi kan derfor med garanti løse dit kloakproblem, hvis du eksempelvis har problemer med rotter. Det skal desuden nævnes, at vi med TV-inspektion hurtigt kan lokalisere problemet.

Få hjælp til montering af rottespærre hos os

Vi elsker vores arbejde og er gode til det, vi gør. Vi sørger desuden altid for at udføre vores arbejde i høj kvalitet, og vi vægter en god dialog med kunden og professionel vejledning højt. Ydermere kan du være sikker på, at vi altid følger vores opgave helt til dørs.​

​Vi sikrer nemlig på den måde tilfredse kunder, der får den rette løsning, der holder de næste mange år. Af disse årsager er vi de helt rette at tage kontakt til, hvis du skal bruge hjælp til montering af rottespærre, og så tilbyder vi det endda til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Søger du et godt tilbud på en rottespærre, er du kommet til rette sted. Vi er utroligt pligtopfyldende, og vi gør alt for, at du får den rette løsning, når vi skal udføre en opgave inden for kloakker. Herudover har vi rig erfaring, når det kommer til bekæmpelse af rotter, hvorfor vi med garanti kan løse dit problem. 

Det skal desuden nævnes, at vi har fokus på den tætte og gode dialog, hvorfor du er garanteret en fantastisk service, og endelig tilbyder vi også professionel vejledning.

Få hjælp til rottebekæmpelse såsom montering af rottespærre ved at ringe på telefon 40 25 26 97 eller send en besked til e-mail kurt@wolfvvs.dk.​

​KONTAKT WOLF VVS I DAG​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til WOLF VVS ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi elsker det, vi laver, og vi er rigtig gode til det vi gør. VVS-arbejde udført i høj kvalitet er den største prioritet for os, og derfor vægter vi en god dialog med kunderne og professionel rådgivning højt.

Adresse

Wolf VVS ApS

Dirchsvej 25, 2300 København S

CVR: 29193703

Kontakt os

☎ Telefon: 40 25 26 97

✉ E-mail: kurt@wolfvvs.dk

Find vej