Faldstammer

Skal du have udskiftet faldstammen i din bygning?

Hos WOLF VVS ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af gamle faldstammer. Faldstammer er et lodret afløbsrør, som findes i boliger med flere etager, som har bad og køkken flere steder end i stueetagen.

Vi har udskiftet flere faldstammer i villaer, andels- og ejerforeninger på Amager, Frederiksberg og Østerbro, men vi udskifter også for kunder i Nordsjælland og hele Københavnsområdet.

Hvis du skal bygge nyt, kommer vi også gerne og indstallerer nye faldstammer.

HVORFOR SKAL DU SKIFTE FALDSTAMMEN?

Det er en god ide, hvis du løbende får tjekket din faldstamme, da det både kan blive dyrt og være en svær opgave, hvis den først går til. Det er derfor en god ide, at du indimellem får renset faldstammen samt afløbet, så det ikke stoppes til. 

Hvis du oplever, at din faldstamme er blevet utæt, kommer vi gerne ud og ser på problemet. Vi tjekker altid op på skaderne, så der ikke på et senere tidspunkt kommer en vandskade i boligen.

Kontakt os og hør nærmere

Hvis du har behov for at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 26 97. Hvis du er interesseret, giver vi gerne et uforpligtende tilbud til private, erhverv samt andels- og ejerforeninger i København, heriblandt på Amager, Frederiksberg og Østerbro og i Nordsjælland.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
​2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af