Højvandslukke

Vil du undgå oversvømmelse i kælderen?

Oplever du til tider, at din kælder er fyldt med vand, så skal du investere i en højvandslukker. En højvandslukker forhindrer, at kloakvandet løber baglæns, og derved kommer op igennem kælderafløbet. 

Problemet med overskydende vand i kloakkerne sker oftest i forbindelse med kraftig skybrud. Når kloaksystemet ikke kan nå at lede vandet væk, er det, at oversvømmelserne kan opstå.

Få et automatisk højvandslukke

Hos WOLF VVS ApS installerer vi altid automatiske højvandslukkere, som selv kan registrere det vand der løber tilbage i afløbet. 

Hvis højvandslukkeren registrerer tilbageløbende vand, lukker den automatisk til, og dermed mindskes risikoen for oversvømmelse i kælderen.

Hvis du tager væk fra din bolig i en længere periode, kan du med fordel manuelt lukke for højvandslukkeren, så du er sikker på, at der ikke trænger vand op fra kloakken.

Vi løser problemet

Hvis du først har prøvet at have en oversvømmelse i kælderen, har du ikke lyst til at opleve det igen. Oplever du fugt i  kælderen, kan vi også nedgrave omfangsdræn.

WOLF VVS ApS står klar til at hjælpe vores kunder i Nordsjælland samt i og omkring København, heriblandt på Amager, Frederiksberg og Østerbro. Kontakt os på telefon 40 25 26 97 for et uforpligtende tilbud.​ Vi hjælper dig også ved kloakarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
​2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af