Fjernvarme kan give dig store besparelser på varmen

Hvis din bolig i dag opvarmes med gas, olie eller el, kan du med fordel skifte til et fjernvarmeanlæg, da fjernvarme er en billigere opvarmningskilde. Vi vejleder og rådgiver gerne vores kunder, så de får den bedste løsning, der matcher deres behov. Hos WOLF VVS ApS på Amager har vi flere års erfaring med fjernvarmeinstallation, og vi er meget professionelle i vores arbejde.

Vi har et tæt samarbejde med Hofor, som er Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, og vi lægger ny fjernvarme til kunder i hele København og Nordsjælland.

Installation af fjernvarme i boligforeninger

Hvis vi installerer fjernvarme i en andels- eller ejerforening, tilbyder vi også en serviceordning med foreningen, så vi kommer forbi otte gange om året, hvor vi gennemgår og servicerer fjernevarmeanlægget.​

Fjernvarmeinstallation hos private

Vi installerer også fjernvarme hos private og rådgiver i, hvordan de skal vedligeholde anlægget. Derudover kan vi indgå en aftale med kunden om et årligt VVS-tjek på fjernvarmen, hvor vi kontrollerer, om anlægget kører, som det skal.

Hvad koster fjernvarme?

Vores priser på installation af fjernvarme afhænger af flere forskellige faktorer, herunder om der er tale om en installation for en boligforening eller en privat husstand samt de forhold, der er til det.

Er du interesseret i en konkret pris, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 40 25 26 97 eller e-mail kurt@wolfvvs.dk​.​

Brugskunst by Wolf

​By Wolf​ tilbyder et stort udvalg af brugskunst til have, bolig, bad og køkken.

Se udvalget her

​Find inspiration her

WOLF VVS ApS

Dirchsvej 25
2300 København S

Telefon: 40 25 26 97

E-mail: kurt@wolfvvs.dk


CVR: 29193703

​FIRMAOPLYSNINGER

WOLF VVS ApS

CVR: 29193703​

Dirchsvej 25
​2300 Københav​n S

Kontakt

​Telefon: 40 25 26 97​

E-mail: kurt@wolfvvs.dk​

Medlem af